Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Reset Statystyk.

3Kgaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam pytanie jak wejdzie S4 oficjalnie to statystyki w profilu będą zresetowane na przykład moje 1200 winów ?

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Jeszcze nie wiadomo czy będzie w ogóle jakiś reset, ale gdyby miałby być to zresetują tylko rankedy. Normale zostaną nienaruszone,

jp8p35.png
Opublikowano

Reset winów ?Pierwsze słyszę,to tak jakby zresetowali lvl.

Wg. mnie można się spodziewać tylko resetu MMR,raczej nic innego.Było by to wtedy niesprawiedliwe że ktoś wygrał 1200 meczy i nagle ich nie będzie miał.

Opublikowano

czy wy ludzie macie mozg? BEDZIE RESET i to zostalo potwierdzone przez riot,

Będzie reset? A gdzież to? Podasz mi link, bo jestem aż zainteresowany :)

Siemanko, mam pytanie jak wejdzie S4 oficjalnie to statystyki w profilu będą zresetowane na przykład moje 1200 winów ?

Jeżeli RIOT usunie statystyki, to tylko rankingowe, bo resetują się ze względu na otrzymane nagrody za Sezon 3 - żadne winy na normalach nie będą restartowane ;)

8372383248.png
Opublikowano

Będzie tak jak w każdym innym sezonie czyli - resetują Ci WINY z rankedów, twoje kda z rankedow, twoje penty, właściwie wszystko z rankedów. Normale zostaną nie naruszone. Riot nie musi o tym pisać, ponieważ każdy idiota powinien to wiedzieć....

Opublikowano

@up akurat statystyki kda itp będą dostępne w zakladce "sezon 3" ;) tak jak z sezonu 1 i 2 ;P

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

resetowanie normali jest bez sensu. to tak jak np. chodzenie do szkoly 9 misiecy i reset wszystkich dni (ponieważ jeśli minie to 10 miesiecy to teoretycznie jesteś w kolejnej klasie, patrz "sezonie")

a co do rankedów to powinien być bo inaczej to by było tak jak podałem na przykładzie wyżej chodzenie np. 17 miesiecy do jednej klasy. chociaż jakiś polski rioter pisał że ma nie być to i tak nigdy nie wiadomo.

Opublikowano

bedzie reset ... jak byscie sobie wyobrazali ze ludzie grajacy w d1 nie beda mieli celu grac poniewaz dalej beda miec d1 a jak spadnie im do 1600 mmr to beda mieli cel do grania . no chyba ze dodadza nowe ligi i dywizje a takze mozliwosc spadania np z gold 5 i nawet z silvera do brazu a jak ktos juz spadnie z brazu 5 to automatycznie kasowane konto za chujowe granie :)

Opublikowano

Ja chce reaer mmr siedza takie gowna np moj kolega diamond 5 mmr 1700.. i pomyslec ze on byl w diamond 2 70 lp.. no ale coz 40 lose z rzedu robi swoje.

Właśnie dlatego sądze że reset dywizji będzie napewno: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...